HABERLER
“The Curse of Natural Resources: A Developmental Analysis in a Comparative Context” Kitap Duyurusu

Altınbaş Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevil Acar Aytekin kitabı kitapçılarda.

“Beyaz Savaş : Türk-Amerikan İlişkilerinde Afyon Sorunu” Kitap Duyurusu

Altınbaş Üniversitesi Rekörümüz Sayın Prof.Dr. Çağrı Erhan'ın kitabı “Beyaz Savaş : Türk-Amerikan İlişkilerinde Afyon Sorunu” kitapçılarda.

(Uluslararası İlişkiler Bütünleşik Doktora Programı)

“Patronun Ceo’su” Kitap Duyurusu

Prof. Dr. Saim Kılıç’ın Prof. Dr. Ali Alp ile birlikte hazırladığı “Patronun Ceo’su” adlı kitabı kitapçılarda.

(İşletme Doktora Programı)

Yönetici Koçluğu Hizmeti Almak İster misiniz? Üstelik Ücretsiz!

Altınbaş Üniversitesi İşletme - Yönetici Koçluğu ve Mentorluk programı öğrencileri ücretsiz olarak koçluk hizmeti vermektedir.

(İşletme (Türkçe - İngilizce) Yüksek Lisans Programı)

Uzaktan Eğitim İşletme YL ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı Kontenjanlarımız Dolmuştur.

Jean Monnet Burs Tanıtım Semineri

Jean Monnet Burs Programı, AB üyesi ülkelerdeki bir üniversitede veya üniversiteye eş değer bir kurum/kuruluşta lisansüstü veya araştırma programları çerçevesinde yapılacak akademik çalışmaları desteklemektedir.

ALES Başarı Puanına Özel %30 + %15 Burs İmkanı

ALES sınavından 85 puan ve üzeri alanlara özel örgün eğitim programlarında %30 + %15 burs imkanı sağlanmaktadır.

Game Kudra İletişim Oyunları ile Talkshot Konuğumuz İzzet Çapa

Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Ercan Gegez’in koordinatörlüğünde açılan Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı için yapılan iş birliğiyle, “Game Kudra Pazarlama İletişim Oyunları” dersi konuğu, İzzet Çapa oldu.

Kamu Personeline Özel %30 + %15 Burs İmkanı

Altınbaş Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü örgün yüksek lisans programlarında %30 + %15 burs imkanı sağlanmaktadır.

Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı - Eğitim Hizmetlerinde 3.lük Ödülü

Altınbaş Üniversitesi “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” ödül töreni “Eğitim Hizmetleri” kategorisinde 3.lük ödülü kazandı!

(Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi)

Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi, Vodafone Park Arena'da Rekabet Konusunu İşledi!

Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı öğrencilerimizle Vodafone Park'ta Beşiktaş Sayman Üyesi Sayın Berk Hacıgüzeller ile "Rekabet" konusunu işlendi.

(Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi)

EMCC Dünya Başkanı Rıza Kadılar Bilgilendiriyor!

EMCC (Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği) Dünya Başkanı Dr. Rıza Kadılar,  Uzaktan Eğitim İşletme Yüksek Lisans ve Öğrenci Koçluğu ve Mentorluk programı için Altınbaş Üniversitesi ile yapmış olduğu işbirliğini anlattı.

(Uzaktan Eğitim İşletme ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı)

Altınbaş Üniversitesi "Yılın Eğitim Markası" seçildi.

İstanbul, Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında düzenlenen 'Türkiye Altın Marka' ödülü sahiplerini buldu. Altınbaş Üniversitesi, halk oylamasıyla 'Yılın Eğitim Markası' seçildi.

(İşletme (Türkçe - İngilizce) Yüksek Lisans Programı)

Uzaktan Eğitim İşletme Yüksek Lisans ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı Açıldı!

Altınbaş Üniversitesi ve EMCC ( Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği ) işbirliği ile Uzaktan Eğitim İşletme Yüksek Lisans ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı açıldı.

(Uzaktan Eğitim İşletme ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı)

Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi'nde %25 İndirim!

Altınbaş Üniversitesi tüm öğrencilerine, çalışanlarına, çalışanların eş ve çocuklarına özel %25 indirim imkanı!

(İşletme (Türkçe - İngilizce) Yüksek Lisans Programı)

Game Kudra İletişim Oyunları ile Talkshot Konuğumuz FutureBright Research, Kurucu ve Yönetici Ortağı Akan Abdula

Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Yüksek Lisansında "Game Kudra İletişim Oyunları" dersinde FutureBright Research, Kurucu ve Yönetici Ortağı Akan Abdulla konuğumuz oldu.

İstanbul Barosu Üyelerine Özel %50 Burs İmkanı

İstanbul Barosu üyelerine özel anlaşma ile Kamu Hukuku yüksek lisans programı'na katılmak isteyen aday öğrencilere %50 burs imkanı verilmiştir.

(Kamu Hukuku Yüksek Lisans Programı)

Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi & Game Kudra İşbirliği

Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Ercan Gegez’in koordinatörlüğünde açılan Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı için yapılan iş birliğiyle, “Game Kudra Pazarlama İletişim Oyunları” dersi sayesinde sektör liderleri ve ünlü konuklar yüksek lisans öğrencileriyle sektör deneyimlerini paylaşacak.

(Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi)

Game Kudra İletişim Oyunları ile Talkshot Konuğumuz Innocean Worldwide Genel Müdürü Ozan Emre Acar ve Otomotiv İş Danışmanı ve Girişimci Kurthan Tarakçıoğlu

Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Yüksek Lisansında "Game Kudra İletişim Oyunları" dersinde Innocean Worldwide Genel Müdürü Ozan Emre Acar ve Otomotiv İş Danışmanı ve Girişimci Kurthan Tarakçıoğlu yarın konuğumuz oldu.

Hemen Başvur