HABERLER
“The Curse of Natural Resources: A Developmental Analysis in a Comparative Context” Kitap Duyurusu

Altınbaş Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevil Acar Aytekin kitabı kitapçılarda.

(İşletme (Türkçe - İngilizce) Yüksek Lisans Programı)

“Beyaz Savaş : Türk-Amerikan İlişkilerinde Afyon Sorunu” Kitap Duyurusu

Altınbaş Üniversitesi Rekörümüz Sayın Prof.Dr. Çağrı Erhan'ın kitabı “Beyaz Savaş : Türk-Amerikan İlişkilerinde Afyon Sorunu” kitapçılarda.

(Uluslararası İlişkiler Bütünleşik Doktora Programı)

“Patronun Ceo’su” Kitap Duyurusu

Prof. Dr. Saim Kılıç’ın Prof. Dr. Ali Alp ile birlikte hazırladığı “Patronun Ceo’su” adlı kitabı kitapçılarda.

(İşletme Doktora Programı)

Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı - Eğitim Hizmetlerinde 3.lük Ödülü

Altınbaş Üniversitesi “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” ödül töreni “Eğitim Hizmetleri” kategorisinde 3.lük ödülü kazandı!

(Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi)

EMCC Dünya Başkanı Rıza Kadılar Bilgilendiriyor!

EMCC (Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği) Dünya Başkanı Dr. Rıza Kadılar,  Uzaktan Eğitim İşletme Yüksek Lisans ve Öğrenci Koçluğu ve Mentorluk programı için Altınbaş Üniversitesi ile yapmış olduğu işbirliğini anlattı.

(Uzaktan Eğitim İşletme ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı)

Altınbaş Üniversitesi "Yılın Eğitim Markası" seçildi.

İstanbul, Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında düzenlenen 'Türkiye Altın Marka' ödülü sahiplerini buldu. Altınbaş Üniversitesi, halk oylamasıyla 'Yılın Eğitim Markası' seçildi.

(İşletme (Türkçe - İngilizce) Yüksek Lisans Programı)

İstanbul Barosu Üyelerine Özel %50 Burs İmkanı

İstanbul Barosu üyelerine özel anlaşma ile Kamu Hukuku yüksek lisans programı'na katılmak isteyen aday öğrencilere %50 burs imkanı verilmiştir.

(Kamu Hukuku Yüksek Lisans Programı)

Hemen Başvur